Els fans de Bruce Springsteen fa hores que s’apleguen a les portes de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Pels volts de les 15 h ja hi havia centenars de persones fent cua per ser els primers a entrar i veure des de primera fila de pista el segon i últim concert de l’artista nord-americà a Barcelona. Els assistents tenien un ull posat en el cel, que al llarg de la tarda s’ha anat enterbolint.

Abans de les 18 h ja hi han accedit els que tenen entrada prioritària. I, tot i que l’obertura de portes per a la resta estava prevista també a la mateixa hora, s’ha endarrerit mitja hora per la pluja, fins a les 18.30 h. En lloc d’obrir les portes, el que s’ha començat a obrir són els paraigües i els impermeables dels més previsors. Altres, han quedat completament xops en pocs minuts. Alguns dels assistents s’han concentrat als barrots que envolten l’estadi i han escridassat al personal de seguretat perquè no els deixaven passar per poder aixoplugar-se.

En aquesta ocasió, les portes laterals també estan preparades per obrir-se, de manera que no s’espera que hi hagi complicacions —com va passar divendres— i que l’accés es pugui fer de forma més ordenada.

Novament, els seguidors han utilitzat el seu enginy per evitar estar tot el dia fent cua a les portes de l’estadi. Per fer-ho, fitxen apuntant-se en una mena de llista improvisada dies abans del concert.

El concert de Springsteen comença a les 21 h i està previst que s’allargui fins ben entrat el vespre. En la sessió del divendres, 28 d’abril, el rocker va oficiar a l’escenari durant gairebé tres hores. Aquest és el tret de sortida de la gira europea de Bruce Springsteen, que seguirà a París i acabarà el 25 de juliol a l’Autòdrom Nacional de Monza, a Itàlia.