Unes 400 persones han assistit aquest matí a un concert al Poble Espanyol que ha repassat una selecció de 30 temes que han marcat la trajectòria musical de la segona meitat del segle XX. Es tracta d’un concert que ha fet participar-hi un públic majoritàriament familiar.

Durant el concert, els espectadors han pogut tornar a escoltar en directe els títols més populars d’estrelles de la música com Elvis Presley, els Beatles, Bob Marley, Queen, Michael Jackson o Madonna, entre d’altres.

Els artistes s’han fet seu l’escenari i han combinat la música amb la interacció amb el públic, sobretot amb els més petits. “La intenció de l’espectacle és explicar la història del rock, des dels anys 20 amb el jazz, que són els antecedents del rock, fins avui dia, ja que el rock segueix funcionant”, explica Lluna Pindado, una de les cantants de l’espectacle.

“Ha estat un procés d’assaig curt. Hem estat preparant totes les cançons i tota la música. Tot el text, la part més d’actuar, ha sortit d’una manera espontània“, afegeix Iker Montero, que ha format un binomi amb Pindado a l’escenari.

‘Rock party’ s’ha emmarcat en una proposta familiar acompanyada d’altres activitats com ara la visita a un espectacle sobre animals o una exposició de dinosaures. “És una oportunitat per passar el dia amb la família i els nens”, assegura una mare que hi ha anat amb els fills. “Hem vingut a passar el dia amb una mica de rock, A mi, personalment, m’agrada i vull transmetre aquesta visió”, afegeix un dels pares, que també ha aprofitat per reviure alguns dels temes de la seva joventut.