Bruce Springsteen

Més de 6.000 euros en la revenda per veure Bruce Springsteen a Barcelona. Les entrades pels canals oficials s’han esgotat i aquest és el preu que poden arribar a pagar els seguidors de The Boss que no n’hagin aconseguit cap per poder assistir a algun dels dos concerts del músic estatunidenc programats a la ciutat. Seran els dies 28 i 30 d’abril del 2022 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

6 mil euros a la revenda les entrades pels concerts d'Springsteen a Barcelona

Només cal fer una petita cerca a internet per trobar entrades a la revenda per als concerts de Springsteen a Barcelona. N’ofereixen diferents pàgines i els preus oscil·len entre els 200 i els 6.000 euros en funció del dia i de la ubicació i visibilitat de la localitat. En línies generals, les del concert del dia 28, divendres, són les més cares. Per al del dia 30, diumenge, són més econòmiques però, igualment, poden arribar a costar al voltant de 700 euros.

Bogeria pel retorn de Springsteen

Les entrades pels canals oficials s’han posat a la venda aquest dimecres al matí i s’han acabat en només mitja hora. En vista de l’èxit, la promotora de l’esdeveniment ha anunciat que afegia un segon concert, que també ha venut totes les localitats disponibles en poca estona.