Més de 211 espais han obert les portes al públic pel 48h Open House Barcelona 2022 en una edició que ha tancat amb una xifra rècord de visites. Aquest any hi han participat 76.400 persones, unes dades que superen en 10.000 persones les registrades en l’edició anterior.

Entre les propostes que han atret més públic hi ha la Model de Barcelona. Segons l’organització, l’antic centre penitenciari ha rebut 3.656 visites. En segon lloc hi ha la Torre Urquinaona i en tercer lloc la Casa de Tosquella.

Les novetats d’aquesta edició

En aquesta 13a edició, l’organització del 48h Open House Barcelona 2022 ha destacat altres edificis que han obert al públic durant el festival de l’arquitectura. En la llista hi ha el Col·legi de Notaris de Catalunya, la residència d’estudiants a Pedralbes, la Casa de les Punxes, el Palau Montaner i l’Escola la Mar Bella, entre d’altres.

Llargues cues en alguns edificis

Totes les activitats de portes obertes que organitza el 48h Open House Barcelona 2022 són gratuïtes. Per això, cada edició en alguns edificis es formen llargues cues de persones que volen aprofitar l’oportunitat per descobrir el patrimoni arquitectònic de la ciutat.

600 persones a les portes obertes de betevé

Aquesta casa també ha participat un any més en la festa de l’arquitectura. Unes 600 persones han assistit a les visites guiades que s’han fet aquest dissabte. Els visitants han descobert com funciona el mitjà de comunicació públic de la ciutat i han trepitjat els platós i estudis de ràdio, els controls de realització i les redaccions d’Informatius i Programes.