Primavera Sound
Foto: ACN

El festival Primavera Sound tornarà a Barcelona l’any 2024 i ja se’n coneixen les dates definitives: les jornades principals es faran entre el dijous 30 de maig i el dissabte 1 de juny, i els esdeveniments paral·lels ompliran la ciutat de música en els dies previs i posteriors. Ho ha confirmat el CEO del Primavera Sound, Alfonso Lanza, durant la roda de premsa de balanç de l’edició del 2023 a la Ciutat Comtal.

Els organitzadors també han anunciat que la prevenda dels abonaments s’obrirà a partir d’aquest 1 de juliol, gairebé un any abans de l’esdeveniment i només un mes després del festival d’aquest any. Lanza ha defensat que l’ajustament dels escenaris, les barres i els aforaments d’aquesta edició —amb uns 65.000 assistents de mitjana en les tres nits principals— han generat “una experiència molt còmoda i fluïda” per al públic i que es mantindran en properes edicions.

Defensa del model dual amb Madrid

Alfonso Lanza ha refermat l’aposta de festival dual amb Madrid, que s’ha estrenat en l’edició del 2023, i que continuarà els anys següents. Considera que la proposta “convé a la ciutat i convé a tothom”, i per tant, no es plantegen tornar a demanar una edició de dos caps de setmana consecutius a Barcelona.