Tres apassionats dels videojocs que encomanen el seu entusiasme i coneixements amb molt bon humor! El nom del pòdcast s’inspira en l’acrònim en anglès DLC o DDC (“downloadable content”), que fa referència a un fitxer de dades descarregable amb material nou, exclusiu o addicional creat per a un videojoc.

De rol, de terror, d’estratègia… quins són els vostres videojocs preferits? Sergi Soses @morfeiu, Jesús Casasampera @xuslord i Abel Vilches @shendeluth repassen els jocs que els han marcat i els han convertit en jugadors que estimen els videojocs:

‘Jocs que ens han fet estimar els videojocs’
Escoltar ara

La saga Souls, creada pel dissenyador de videojocs japonès Hidetaka Miyazaki per l’empresa From Software, ha protagonitzat el llançament del joc de rol i d’acció de l’any, Elden Ring, que s’ha convertit en tot un fenomen amb un èxit notable de crítiques i de vendes:

‘La saga Souls i Elden Ring’
Escoltar ara

Sonic, un personatge inicialment concebut com a una nèmesi de Mario, el famós lampista de Nintendo, té una llarga trajectòria amb més d’una vintena de títols. En aquest episodi de ‘Contingut descarregable’, Sergi Soses @morfeiu, Jesús Casasampera @xuslord i Abel Vilches @shendeluth comenten les mecàniques i característiques dels diversos jocs i les seves peculiaritats en les diferents plataformes:

‘Sonic. Història de l’eriçó més famós’
Escoltar ara

Origen i trajectòria de Dead space, el videojoc de terror espacial d’EA, la companyia més gran de producció de videojocs del món:

Història de Kingdom Hearts, un joc de rol d’acció, desenvolupat i publicat per Square Enix que va trencar molts esquemes:

Les millors adaptacions de vidojocs al cinema ( o les menys dolentes)

Una selecció de videojocs per passar por la nit més terrorífica de l’any (per jugar sol o en “streaming”)