cartell festival cruilla 2023

Ja es coneixen els caps de cartell del festival Cruïlla 2023 que es farà a Barcelona el pròxim juliol. Aquest dimecres al migdia, els organitzadors han donat a conèixer en una piulada a Twitter bona part dels artistes que actuaran en el festival, que se celebrarà els dies 5, 6, 7 i 8 de juliol al Parc del Fòrum. S’han revelat els primers 20 noms propis confirmats del cartell, entre els quals destaquen Placebo, Sigur Rós i Franz Ferdinand, però també altres bandes de l’escena nacional com Sidonie, la catalana Suu, Sen Senra i Leiva.

Entre tota la programació, els responsables del festival subratllen l’actuació de Placebo, amb un públic fidel que avalen 13 milions d’àlbums venuts i gairebé tres dècades de trajectòria; la visita dels islandesos Sigur Rós; la banda de rock Franz Frandinand; l’artista espanyol Leiva, que torna a Barcelona després de vendre totes les entrades al Poble Espanyol la primavera passada, i l’australiana Tash Sultana, que trepitjarà un escenari del Cruïlla per primera vegada.

Festival Cruïlla 2023: Horaris, concerts, cartell i tot el que has de saber
El certamen tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de juliol al Parc del Fòrum

Carolina Durante, Dani Fernández o Amaia, al Cruïlla 2023

També s’incorporen a la cita musical de l’estiu al Parc del Fòrum altres noms com Carolina Durante, Dani Fernández, Amaia, Delaossa, Cruz Cafuné, Stay Homas, Iseo & Dodosound, Rusowsky, La Élite, Las Ninyas del Corro, Cala Vento, Ciudad Jara, Carlangas, riquell, Lia Kali, Tesa, Shego i Victorias y Menta.

A banda, hi ha els noms que ja es van anunciar recentment: els Antònia Font i el grup Viva Suecia.