permis parada sant jordi 2024 barcelona
Foto: Jordi Borràs (ACN)

Barcelona ja es prepara per viure la diada de Sant Jordi 2024. Les parades de roses i llibres tornaran a envair els carrers de la ciutat aquest 23 d’abril. L’Ajuntament de Barcelona va obrir fa uns dies el període d’inscripció per sol·licitar un d’aquests punts de venda, que a diferència d’altres anys seran de pagament.

Com posar una parada per Sant Jordi a Barcelona?

Si vols instal·lar una parada de roses o llibres aquest Sant Jordi, hauràs de demanar permís a l’Ajuntament. La tramitació es pot fer de manera telemàtica a través de l’Oficina Virtual de Tràmits municipal. Hauràs de tenir els certificats electrònics reconeguts pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya, també pots fer servir idCAT Mòbil. La gestió telemàtica et permetrà seleccionar en temps real la ubicació que vols i aconseguir el permís de forma immediata.

Si ho prefereixes també pots fer el tràmit de forma presencial a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de Sants-Montjuïc, Nou Barris, Sant Martí, Monumental o Sant Miquel. Recorda que hauràs de demanar cita prèvia per ser atès.

En ambdós casos el termini finalitza a les 15 h del 12 d’abril.