(ACN) La històrica banda de música grunge Pearl Jam ha anunciat dos concerts a Barcelona, el 6 i el 8 de juliol, al Palau Sant Jordi, per presentar el dotzè àlbum de la banda, que porta per títol ‘Dark matter’. El treball veurà la llum el 19 d’abril i ja se n’ha publicat un primer avançament, una cançó que s’ha titulat igual que l’àlbum.

Per assistir una de les actuacions a la ciutat primer cal registrar-se al lloc web de l’empresa comercialitzadora Ticketmaster per obtenir un codi. El registre es tancarà el diumenge 18 de febrer i les persones que rebin el codi podran comprar l’entrada a partir del divendres 23 de febrer.

Gira mundial amb 35 concerts

Els dos concerts a la capital catalana formaran part d’una gira mundial del grup que començarà el mes de maig a l’Amèrica del Nord i que per ara té previstes 35 actuacions. La part europea de la gira començarà a finals de juny i passarà per Irlanda, el Regne Unit, Alemanya, Espanya i Portugal. A banda de Barcelona, la banda també farà parada al festival Mad Cool de Madrid, una cita que ja es va anunciar al desembre. Els teloners de Pearl Jam a Europa seran els irlandesos The Murder Capital.