Foto: Gemma Sánchez

(ACN) El grup Oques Grasses ha anunciat que publicarà el sisè disc, ‘Fruit del deliri’, el proper 11 d’abril. L’àlbum inclou una dotzena de cançons i les col·laboracions de Figa Flawas, Julieta i Al·lèrgiques al pol·len. “D’aquí a menys de dues setmanes el nostre 6è disc per fi serà vostre!”, ha escrit el grup a X.

La banda va publicar dijous passat ‘Com està el pati’ (Halley Records), el primer i únic avançament del sisè treball. Com va destacar Halley Records, el disc “amaga una col·lecció de produccions marca de la casa, que requereixen una escolta pausada, gairebé de sibarita”.

De gira entre l’abril i l’octubre

Oques Grasses presentarà en directe les cançons en una gira que començarà amb els concerts del Cruïlla DO Terra Alta el 20 d’abril; l’Strenes, de Girona, el 27 del mateix mes, i, al País Valencià, el 25 de maig. Actuaran després l’1 de juny al Sensenom Festival de Palma; el 14 de juny, al Cabró Rock, de Vic; el 22 de juny, al Calafell Beach Festival; el 6 de juliol, al Canet Rock; el 12 de juliol, al Pirata Beach Festival i, el 13 de juliol, al Festival Cruïlla de Barcelona.

La gira seguirà el 27 de juliol a l’Empordà Music Festival de la Bisbal d’Empordà i, el 4 d’agost, al Festival Sons del Món de Roses. La banda actuarà el 4 d’octubre a Madrid.