Comencem l’any amb l’estrena de la segona temporada de ‘Volcans‘ i la sisena de ‘Va passar aquí‘, les noves incorporacions al programa Terrícoles (Miriam Hatibi, Miquel Missé i Marta Botet se sumen a l’equip de Milagros Pérez Oliva i Antonio Baños) i, a l”Àrtic’, l’Anna Pérez Pagès conduirà el programa aquest any. També afegim un nou cicle de cinema per als divendres a la nit, Cinefílies (22 h).

‘Volcans’

Històries encreuades i un mosaic d’històries autèntiques i somniades

A partir de divendres 11 a les 20.30 h
Al capvespre, quan es fa fosc, quan arriba l’hora de recollir-se, ens endinsem dins el món dels somnis i anhels. Els testimonis que recull ‘Volcans’ es concentren en les respostes emocionals a preguntes sobre els somnis dels entrevistats. A partir de qüestions senzilles sobre els somnis i desitjos, estirem dels fils que ens revelen moltes altres històries personals. Somnis, anhels, pregàries i lamentacions que són enregistrades per la càmera de ‘Volcans’. Perquè tota història és un viatge i, ‘Volcans’, en recull d’oral i visual.

‘Va passar aquí’

Descobrim més indrets i personatges que han fet història als carrers de Barcelona

A partir de diumenge 13 a les 22 h
La sisena temporada del ‘Va passar aquí’ continua descobrint nous indrets, fets i personatges que han fet història als carrers de Barcelona. Indrets com la presó provisional del Cànem, al Poblenou; les sitges del call jueu; el refugi Elizalde, a l’Eixample; o els nens robats que van viure al Coll. Fets com els terratrèmols que va patir Barcelona durant l’edat mitjana, o la construcció dels telefèrics i funiculars de Montjuïc. I personatges que han fet història com Maria Pepa Colomer, la primera pilot catalana; el republicà Nicanor Felipe; i el burgès Erasme de Gòmina, entre molts d’altres.