NauArt celebra els seus 10 anys de recorregut, una dècada de vida d’un lloc que té més de 40 espais en un de sol. Aquesta és la filosofia de NauArt des que va sorgir de les ganes de compartir el procés de creació i gestar sinergies i col·laboracions entre artistes. L’aniversari coincideix amb la celebració dels 25 anys dels Tallers Oberts del Poblenou, un barri que se senten molt seu. D’una banda perquè hi viuen, i de l’altra perquè és un barri que potencia l’art i la difusió de l’activitat dels artistes.

Durant aquesta primera dècada, NauArt ha acollit 350 artistes nacionals i internacionals. Hi conviuen creadors veterans que fa anys que hi exposen i alguns de novells que s’estrenen.

Juan Niubo reflexiona sobre les emocions

Si ens endinsem a la nau arribem a la sala d’exposició del veterà Juan Niubo, un artista polifacètic que fa quatre anys que es dedica exclusivament a l’art i que plasma les emocions a través de la combinació de diferents tons de colors amb un to crític i metafòric. Reflexiona sobre la necessitat de conèixer les nostres emocions i compartir-les amb les persones que més estimem. Explica que per a un artista que les galeries obrin les portes i donin oportunitats als creadors els enriqueix i els facilita poder seguir vivint de l’art.