El Parc Güell acollirà durant els mesos d’estiu un cicle cultural que combina concerts, sessions de cinema i visites guiades. Amb el títol Música, Dona i Ciutat, el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) ha organitzat un conjunt d’activitats que vol aproximar la història de Barcelona a la ciutadania a través de les arts.

El programa arrencarà a finals del mes de juny i s’allargarà fins al setembre. D’una banda, el cicle Camins Musicals de Llibertat. Barcelona, 1974-1986 oferirà quatre concerts que permetran fer un recorregut pels últims anys del franquisme i l’inici de la democràcia. Es tracta d’una mostra d’estils musicals que van marcar la identitat cultural de l’època en què participarà l’ESMUC.

D’altra banda, el cicle de cinema La Dona a la Barcelona dels Seixanta projectarà tres pel·lícules sobre les relacions de parella i el rol que la dona tenia en aquella època. En el cas del cicle de cinema, els organitzadors tenen la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya.

Per complementar la proposta cultural durant els mesos d’estiu, el Parc Güell oferirà també diversos itineraris històrics, cada un dels quals aprofundirà en un aspecte concret del parc i el moment històric de la seva construcció.

Activitats amb inscripció prèvia

Totes les activitats del cicle són gratuïtes amb inscripció prèvia, excepte les visites guiades que tenen un cost de 2 €.