(ACN/redacció) Un Sant Jordi ple a vessar ha vibrat aquest dissabte del concert de Zoo. Una setmana després d’actuar al WiZink de Madrid, el grup valencià ha tancat aquest dissabte la gira del seu darrer disc, “Llepolies”, publicat l’any 2021. Un dels moments més especials de l’espectacle es va viure amb la cançó ‘Correfoc’.

Zoo ha pujat a l’escenari del Sant Jordi amb la seva mescla de hip-hop, rap electrònic, rock i ska, que ha fet vibrar el públic que s’ha apropat aquest dissabte al Sant Jordi. Així, la banda ha interpretat alguns dels seus grans èxits com ‘Tobogan’, ‘Ventiladors’, ‘Avant‘, ‘Estiu’ i ‘Tir al ninot’.

Un Sant Jordi entregat amb Zoo

Un dels moments més emotius i més íntims del concert ha estat amb la cançó ‘Correfoc’, del disc “Raval”. Els milers de persones que hi havia de públic han encès les llanternes dels telèfons mòbils i han entonat els últims versos del tema: “Ni furtant-nos els somnis, ni cremant la trinxera, ni amb la llei ni el tricorni, ni amb presons ni cavernes, faran callar la fera”.

El grup valencià ha compartit les imatges a través de Twitter i centenars de seguidors els han enviat missatges d’agraïment pel concert.

“Llepolies”, el desè disc més venut a l’estat

Zoo ha posat punt final a la gira del disc “Llepolies”, el seu tercer treball discogràfic i el primer de publicat sota el seu propi segell discogràfic, ZOO Rècords. L’àlbum es va convertir en el desè disc més venut a l’estat, segons l’Associació de Productors de Música a Espanya. A més, va ser guardonat amb el Premi Carles Santos a millor disc de música urbana i nominat a millor àlbum alternatiu als Premis Odeón.