Amplificats va néixer la temporada passada per donar cabuda a les músiques modernes i atraure nous públics a L’Auditori. El cicle es planteja a partir de dos eixos: potenciar els creadors catalans i establir ponts musicals internacionals.

La programació també inclou concerts de Pau Vallvé o Egon Soda així com propostes musicals de jazz, flamenc i R&B que, sota el format d'”afters”, s’oferiran després dels concerts de l’OBC els dissabtes. L’Auditori serà, a més, la seu principal del 47è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb concerts com els de Chick Corea i Maria Schneider Orchestra, entre d’altres.

El 16 d’octubre el grup de barceloní Inspira, liderat per Jordi Lanuza, farà a L’Auditori la presentació oficial del tercer disc, ‘Greta’, mentre que Los Planetas , que després de cinc anys de silenci estan treballant en el nou disc, actuaran el 29 d’octubre.

Al novembre se celebraran els 15 anys del grup Élena, que presentarà el nou àlbum, ‘Concepte vitrina’, i el 13 de novembre se celebraran els 50 anys dalt dels escenaris de Quico Pi de la Serra, que ha preparat un concert en què presentarà les cançons del nou disc, ‘Dues tasses’, sense oblidar les seves cançons més emblemàtiques.