L’esdeveniment Els Llums de Sant Pau es consolida ja com una de les cites nadalenques de la ciutat amb més de 120.000 entrades venudes en aquesta tercera edició. De fet, ja estan esgotades moltes de les franges horàries dels dies més senyalats per les festes de Nadal.

Tot i això, encara es podem adquirir entrades fins al 14 de gener. En les dues primeres edicions, Els Llums de Sant Pau van rebre 400.000 visitants.

50.000 punts de llum i un arbre de 16 metres

La instal·lació nadalenca al Recinte Modernista de Sant Pau permet als visitants gaudir d’un impressionant videomapatge i de l’espectacle de l’arbre de Nadal de 16 metres, on més de 50.000 punts de llums es mouen al ritme d’un muntatge sonor fet a mida.

També es pot contemplar un tió gegant, un tren màgic de 20 metres on els assistents poden interactuar-hi i altres instal·lacions relacionades amb el món dels dolços, els regals, l’esperit de Nadal o el pessebre. També es pot viure l’experiència de passar per un túnel de llums de 20 metres, penjar els desitjos de Nadal en un núvol gegant de 12 metres o passejar pel pol nord.

Una pista de gel, el gran reclam d’enguany

Entre les novetats d’enguany d’Els Llums de Sant Pau, destaca la incorporació d’una pista de gel que afegeix una altra dimensió d’oci al recorregut nadalenc. L’accés a aquesta atracció és de pagament extra, amb un preu de 6,50 € per una sessió de 20 minuts de patinatge i estarà disponible fins al 7 de gener.

Els usuaris que vulguin fer-ne ús hauran de dur guants, o bé llogar-los al recinte. La pista s’ubica al soterrani de l’edifici, en el mateix espai en què se celebra el 080 Barcelona Fashion.