La companyia Hand Made Theatre entrega un muntatge en què conflueixen diverses disciplines i tecnologies: teatre, titelles, poesia visual, projeccions d’imatges enregistrades o en directe. Padi Padilla és l’única intèrpret de l’espectacle, un joc escènic oníric i surrealista per a adults.

El muntatge de les xilenes residents a Barcelona Hand Made Theatre és una revisió per a adults d’ ‘A través del mirall’, la seqüela que va escriure Lewis Carroll després d’Alícia al país de les meravelles’. Padi Padilla, com a única intèrpret, és una Alícia adulta que necessita repensar-se, però tot va a una gran velocitat. Cau en un somni profund i del que no pot sortir, el que veurà l’espectador. Manipulant objectes, filmant-los en directe per projectar-los en pantalla o emprant la tècnica televisiva del croma, la gent de Hand Made Theatre recrea el somni embogit d’Alícia, poblat d’éssers contradictoris.

L’espectacle va ser estrenat en el Festival Mundial de Titelles de Sant Sebastià, un dels millors d’Europa.  Es pot veure a la sala gran de La Seca Espai Brossa fins al 5 de novembre, de dimecres a diumenge.