Des d’aquest dimecres i fins al 22 d’octubre els amants de la cervesa i la cultura bavaresa tenen cita a l’Oktoberfest barceloní, que ha arribat aquest any a la sisena edició. Ja s’ha instal·lat la carpa de 5.000 metres quadrats a la plaça de l’Univers de la Fira de Barcelona. L’espai s’ambienta amb diversos concerts de música tradicional alemanya. Com sempre la cervesa és l’al·licient principal. S’hi pot beure diversos tipus de Paulaner, que patrocina l’esdeveniment.

L’ambientació bavaresa es completa amb plats típics de la regió, sobretot salsitxes, i amb els cambrers vestits amb la indumentària típica. També s’hi han atrevit, com han pogut, alguns dels assistents. Un concurs dels millor vestits ha premiat els participants amb una taula d’honor i un menú degustació.

La versió barcelonina de l’Oktoberfest, que ja ha arribat a la sisena edició, es pot dir que està més que consolidada. L’any passat es van arribar als 100.000 assistents i els 80.000 litres de cervesa venuda. Aquest any se n’esperen més. Les taules per a grups que es reserven via internet estan totes esgotades i ja només hi ha espai per a les taules destinades al públic general. L’entrada és gratuïta.