La Fundació Joan Brossa, situada a l’antiga Fàbrica de la Moneda i comunicada amb l’Espai Escènic Joan Brossa, vol ser casa de la paraula experimental. Un petit acte en aquesta línia, ‘Retrat de paraula’, enceta temporada a La Seca 2, abans d’obrir portes al públic amb l’exposició “Art&Follia”, a finals d’octubre.

L’Antiga Fàbrica de la Moneda, al número 2 del carrer de la Seca, és des de fa uns mesos, després que la cedís l’Ajuntament, seu de la Fundació Joan Brossa. La Seca 2, com es coneixerà l’espai a partir d’ara, té dos nivells, ambdós comunicats amb l’Espai Escènic Joan Brossa, que, de fet, ocupa part del mateix edifici. És un espai polivalent que tindrà un activitat complementària a la programació vinculada a la figura de Joan Brossa que té lloc regularment l’espai escènic, amb exposicions, sessions pedagògiques i performances. 

Tot i que La Seca 2 obrirà portes al públic a partir de finals d’octubre amb una exposició, ja s’hi ha celebrat un petit acte previ. El creador Enrique Baeza ha fet un dels seus ‘Retrats de paraula’ amb l’artista conceptual Antoni Muntadas. Una entrevista durant la qual va apuntant les paraules que representen simbòlicament el personatge en un moment determinat.