Cementiris de Barcelona ha confirmat que la productora va incomplir diversos punts del contracte que s'havia signat prèviament al rodatge. Tot va succeïr ara fa dos anys però fins avui no n'hem conegut els detalls. JORDI VALMAÑA, director general de Cementiris de Barcelona "El contracte no es va complir i es va aturar la gravació. No es va acabar de filmar. Allà hi havia els actors, la productora es va comprometre a posar-ho tot en ordre. L'endemà tot net." Massa tard. Just el dia abans dues germanes havien anat a visitar la tomba del pare i es van trobar amb els nínxols pintats de blanc i algunes tombes obertes. JAUME CIURANA, CiU "Les campanyes de civisme no només s'han de dirigir als ciutadans. Donar un toc d'alerta exemplaritzant hagués estat millor que esperar a la denúncia d'un particular." JAVIER MULLERAS, PPC "No volem pensar que hi ha impunitat perquè és la productora del senyor Bardem i que tenia barra lliure per fer el que volgués." L'Ajuntament ha insistit en els beneficis que suposa per a Barcelona i la seva promoció que s'hi rodin films i espots publicitaris.

El 4 de setembre de l’any 2008, Cementiris i la productora MOD Producciones van signar un acord per gravar algunes escenes de la pel·lícula que protagonitza Javier Bardem, ‘Biutiful’, en un cementiri de Sants. Un contracte on s’establien els límits i el marc d’ús de l’espai i on s’especificava que la productora tenia la responsabilitat de deixar l’espai en el mateix estat de conservació en què l’havia trobat.

Durant el rodatge, dues germanes van interposar una denúncia contra Cementiris de Barcelona quan es van trobar la tomba del seu pare en un estat deplorable. El contracte estableix una pòlissa de responsabilitat civil de 600.000 euros, amb la qual es cobririen els 20.000 euros de despesa, el cost màxim de la demanda.