Divendres 22 de setembre18.30 h Pregó, toc d’inici i projeccions a la façana de l’Ajuntament

betevé emetrà en directe des del Saló de Cent el pregó de la filòsofa Marina Garcés. A partir de les 18.30 h, i amb comentaris d’Eva Arderius i Marc Garcia, seguirem el tradicional pregó que dona el tret de sortida a les festes de la Mercè.
A continuació, a les 19.35 h, oferirem el “Toc d’inici”, amb comentaris de Rafel Luján i Amadeu Carbó. I tot seguit, les projeccions a la façana de l’Ajuntament. L’emissió es podrà seguir en directe a través de TDT, el 91.0 fm i beteve.cat.

Dissabte 23 de setembre
12 h Diada castellera històrica de la Mercè
Rafel Luján, Pep Ribes i Meritxell Hernández comentaran la jornada dedicada a les colles convidades. Enguany, els Castellers de Barcelona rebran els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa.

Diumenge 24 de setembre
12.30 Diada castellera de les colles locals
Amb els castellers de Barcelona, Sants, Vila de Gràcia, Sagrada Família, Poble-sec i la Colla Jove de Barcelona, podrem veure les sis colles castelleres de Barcelona en acció. Amb els comentaris dels especialistes castellers Rafel Luján i Efren Garcia.

Dilluns 25 de setembre
00.05 h Piromusical
Emetrem en diferit l’espectacle de foc i música que clou les festes de la Mercè. Es combinaran les explosions de llum i color dels coets de Pirotècnia Igual amb la música seleccionada per Jordi Bonet, d’Oído. Hi haurà blocs dedicats al 25è aniversari dels Jocs Olímpics del 1992; a Reykjavík, la ciutat convidada d’aquesta Mercè; al 40è aniversari de la primera manifestació pels drets LGTB celebrada a Barcelona l’any 1977; i als músics desapareguts enguany o dels quals s’ha commemorat fa poc l’aniversari de la seva mort, com és el cas del compositor Enric Granados.