JORDI HERRERUELA, director del festival Cruïlla Barcelona "Pensem que és un festival que la seva idiosincràcia només el fa possible a la ciutat de Barcelona i que no es pot exportar tal com està pensat. I les dades ens ho demostren, el nostre públic és de Barcelona i majoritàriament de l'àrea metropolitana i creiem que també cal pensar en el públic local."

Kendrik Lamar hi actuarà el divendres 10 de juliol en la que serà la seva única actuació a tot l’estat. El músic de hip-hop nord-americà presentarà el seu darrer  disc ‘To pimp a Butterfly’. Hill, Blacc i Sandé pujaran a l’escenari la jornada de dissabte.

Amb aquests noms es tanca definitivament el cartell d’un festival que segons ha explicat el seu director, Jordi Herreruela, vol consolidar-se “com un dels grans esdeveniments musicals” de la ciutat. En total, a la seva sisena edició actuaran en el Parc del Fòrum més d’una quarantena d’artistes durant els tres dies que dura el festival.

 

Un cartell de luxe

A més de les darreres incorporacions, els organitzadors ja havien confirmat en les darreres setmanes les actuacions destacades d’artistes com Franz Ferdinand i Sparks, Jamie Cullum Vintage Trouble i Xavi Rudd.

També actuaran al Parc del Fòrum, entre d’altres, Of Monsters and Men, The Cat Empire, Capital Cities, Damian “Jr” Marley,  Asaf Avidan, Caravan Palace, Milky Chance, Cocorosie, Dub Inc, El Puchero del Hortelano, Osibisa, Zuco 103, Anna Roig i l’Ombra de Ton Chien, Diana Fuentes, Birth of Joy, Troker, Coriolà, Miquel Serra, Los Retrovisores, The Gramophone Allstars Big Band, Els Catarres i Mi Capitán.