(ACN) La sala Jamboree 3 obrirà les portes el 10 de setembre. Així ho explica el director del Mas i Mas Festival i propietari del Jamboree, Joan Mas. Jamboree 3 serà una sala de concerts, d’exposicions fotogràfiques i d’actes culturals i un herbolari. Actualment, assenyala, estan en plenes obres de l’espai, que és un soterrani i tindrà un aforament de 100 persones. El tipus de programació seguirà la línia de l’empresa Mas i Mas que és “la bona música” amb jazz, blues i funky, apunta Mas. “Arrencarem amb una exposició de fotografies amb les actuacions del Jamboree durant aquests anys”, anuncia.

Com ja es va anunciar, Mas i Mas es va quedar el local del costat del Jamboree, ubicat a la Plaça Reial. Mas destaca que ja tenen el Jamboree, Los Tarantos i ara la tercera sala que serà el Jamboree 3. “L’Ajuntament ens ha donat el permís fa un mes escaig i estem acabant les obres i ens donen el permís a principis de setembre”, diu.

El tipus de programació, ressalta, seguirà la línia de l’empresa Mas i Mas que és “la bona música” amb jazz, blues i funky i parlaran amb associacions de música que hi ha a Barcelona, en especial del barri. A part de música, afegeix, es faran presentacions de llibres i conferències i serà també una sala d’exposicions dedicada la fotografia. “Arrencarem amb una exposició de fotografies amb les actuacions del Jamboree durant aquests anys”, anuncia.

Així mateix, al bar també es podran degustar herbes, infusions i còctels. “Serà un herbolari, on es podran comprar aquestes herbes”, afegeix.