Últim consell de redacció per tancar els darrers detalls del que serà el proper número de la revista 'El Jueves'. Sortirà demà i retrà homenatge al setmanari francès 'Charlie Hebdo'. La revista tindrà més dibuixos del que és habitual i dedicarà la portada i unes 13 pàgines de vinyetes a l'atemptat de dimecres passat a París. Així, alguns dels dibuixos d''El Jueves' abandonaran demà l'humor i la sàtira per denunciar l'atac contra 'Charlie Hebdo'. MAYTE QUÍLEZ, directora d''El Jueves' "Quizá hay mucho menos humor del que hay habitualmente porque es difícil hacer humor de esto.No me puedo imaginar cómo se deben de sentir ellos, que a más han sido capaces de hacer una portada con humor humor." D'aquesta manera, els redactors d''El Jueves' mostraran solidaritat amb les víctimes i repulsa cap als integristes.

L’atemptat contra ‘Charlie Hebdo’ dimecres passat serà l’eix principal del nou número d”El Jueves’. Segons la directora de la revista, Mayte Quílez, la revista que sortirà als quioscos aquest dimecres vol expressar “el dol de la redacció”.

La portada, en què el nom del setmanari francès apareix ensangonat, ja es va difondre a les xarxes socials la setmana passada.

Dins de la revista d’aquest dimecres, els lectors hi trobaran 13 pàgines dedicades a l’atac, ja sigui amb vinyetes o amb una reflexió sobre la llibertat d’expressió. En tot cas, la directora del setmanari, Mayte Quílez, assegura que han tractat l’atemptat amb menys dosi d’humor àcid de la que caracteriza ‘El Jueves’ perquè “és difícil fer humor d’això”.