‘Pretty woman’ és el tercer musical que s’estrena al Teatre Apolo des que el gestiona el grup Smedia. A la catifa vermella instal·lada al “hall” un trio musical ha fet sonar ‘Pretty woman’, de Roy Orbison, poc abans que hagin desfilat davant les càmeres i els fotògrafs Cristina Llorente, Roger Berruezo i la resta dels intèrprets del muntatge. També cares conegudes del món de l’espectacle i alguns influenciadors a les xarxes, habituals en aquest tipus d’esdeveniments d’un temps ençà.

Alguns dels intèrprets del musical, amb Roger Berreuzo i Cristina Llorente a la dreta, passant per la catifa vermella

La pel·lícula ‘Pretty woman’, que van protagonitzar Julia Roberts i Richard Gere el 1990, narra la relació amorosa que sorgeix entre la Vivian, una prostituta de Hollywood, i l’Edward, un magnat dels negocis que la contracta per fer d’acompanyant en actes socials.

Conte de fades modern

L’adaptació teatral es va estrenar amb èxit el 2018 a Nova York i dos anys després a Londres, on part de la crítica va considerar que el discurs d’empoderament femení i el tractament de la prostitució de la trama original estan superats. “Al final és un conte de fades modern. La societat ha canviat molt respecte a l’any 1990 i segurament avui no s’escriuria un guió així”, comenta un dels productors, Jordi Arqué.

Sigui com sigui, la pel·lícula ha estat emesa per televisió més de 40 cops, sempre amb notables audiències, la qual cosa fa preveure una bona resposta del públic. La previsió és que el musical estigui en cartell al Teatre Apolo almenys nou mesos.