Grec Teatre

En les properes setmanes es farà pública tota la programació del Grec Festival 2024, que inclou un espectacle teatral amb una durada singular. Per fer possible aquesta producció, el Grec obre un procés de selecció per buscar més d’un centenar de participants per a aquesta escena teatral.

La convocatòria està adreçada a intèrprets que s’identifiquin com a homes, és a dir, per a persones que s’emmarquin en tot l’espectre de la masculinitat, incloent homes i dones queer i no binàries, així com persones amb diversitat sensorial, funcional o física. Han de ser majors de 18 anys i sense límit d’edat, ni necessitat d’experiència escènica prèvia. 

24 hores d’espectacle

L’actuació serà des del dissabte 6 de juliol, a les 18 hores, fins al diumenge 7 de juliol, també a les 18 h. Cadascun dels participants finals haurà de parlar en escena i interpretarà un guió breu, d’aproximadament 10 minuts. Entre les persones participants n’hi haurà algunes que formaran part dels assajos de preparació de l’obra, i d’altres que actuaran directament en l’obra durant el festival Grec, a partir del guió facilitat per l’organització.

Obert el període d’inscripcions

El període d’inscripcions ja està obert i s’allargarà fins a finals d’abril. Posteriorment, l’equip de producció escènica del projecte farà una trobada d’uns 15 minuts amb cada aspirant, per tal de poder-lo conèixer millor i explicar-li la proposta. Les inscripcions es poden fer presencialment,  a l’Oficina Ciutadana de la Cultura (OCCU), la Rambla, 99, a Barcelona, de dilluns a diumenge, de 10.15 a 20.15 h, o a través d’internet.