casting mar i cel barcelona 2024 2025

La companyia de teatre Dagoll Dagom celebrarà el 2024 els 50 anys d’història i ja està preparant una reposició de ‘Mar i cel’ per a la temporada 24-25, que servirà per acomiadar la companyia. Aquesta serà la quarta vegada i l’última que portaran als escenaris una de les seves obres més populars. Un espectacle per al qual busca nous actors i actrius, amb dots de cant, i per això, ha convocat un càsting per trobar-ne, juntament acròbates.

La crida l’ha feta la companyia aquest dilluns a les xarxes socials. A la convocatòria expliquen que “busquen actors i actrius amb alt nivell d’interpretació i cant i també cerquem acròbates”. A les audicions s’hi poden presentar persones a partir dels 16 anys. Tots els detalls dels requisits es poden consultar a la pàgina web de la companyia. La data límit és fins al 4 de desembre.

Animen a presentar-s’hi a persones de descendència nord-africana i de l’Orient Mitjà

Des de Dagoll Dagom expliquen que “tot i que els personatges són descrits amb unes característiques determinades, animem a intèrprets de tots els orígens a presentar-se a les nostres audicions” i animen “amb encariment, a persones de descendència nord-africana i de l’Orient Mitjà a enviar-nos material”.

Per poder fer les audicions, cal enviar tot el material que es demana per correu electrònic a l’adreça casting@dagolldagom.com, indicant el nom i el personatge pel qual es vol optar. Cal adjuntar un currículum, una fotografia de cara i cos sencer i un enllaç de vídeo cantant el tema indicat. A més, en el cas dels aspirants acròbates han d’enviar un vídeo amb mínim una rodada mortal, una rodada flip mortal i pujant per una corda.