600 cantaires de tot Catalunya han participat aquest diumenge, 13 de novembre, en la segona edició del GospelFest 2022, la iniciativa solidària i inèdita sorgida arran de l’atemptat de la Rambla i Cambrils. L’Auditori Fòrum de Barcelona acull un altre any aquest concert amb l’objectiu de destinar tota la recaptació a projectes per a gent gran de Càritas Barcelona.

“Vam decidir fer-ho un altre cop a favor de Càritas però, en aquest cas, a favor dels projectes que tenen destinats a la gent gran, que realment amb la pandèmia han estat els més afectats“, destaca la coorganitzadora del festival, Mercè Noguer.

El tarannà solidari rau en el mateix origen del GospelFest. El 2017, tres cantaires de gòspel
van engegar aquesta iniciativa de cooperació en una xarxa social després dels
atemptats a Barcelona i Cambrils. Va ser un any després, el 2018, quan se’n va celebrar la primera edició, que els creadors van considerar un autèntic èxit.

2.850 persones de públic al GospelFest 2022

Ara, després de la covid, el GospelFest 2022 ha tornat a portar la música i la solidaritat a l’Auditori Fòrum, amb més de 2.000 persones de públic. El més de mig miler de cantaires sobre l’escenari converteixen aquest concert de gòspel en el més gran de Catalunya.