Coneguda com la catedral de la boxa, la sala Price es va inaugurar el 1934 al barri de Sant Antoni i es va convertir en un dels espais més destacats de la ciutat per disputar aquest esport, sobretot durant els anys 40. Pel seu quadrilàter hi van desfilar púgils com Ben Alí, Carrasco, Romero, Galian o Young Martín.

La sala, que va estar en funcionament quatre dècades fins que es va enderrocar l’edifici, el 1973, va acollir combats i altres esdeveniments com mítings polítics o la presentació del disc ‘Dioptria’, de Pau Riba. Precisament, fins al 2 d’abril es poden veure a la Fundació Setba un recull d’imatges dels esdeveniments que van tenir lloc en aquest edifici del carrer de Floridablanca.

També hi ha una selecció de retrats de boxejadors que fotògrafs com Quimet, Vives, Rafel Muñoz o Alberto Fonollosa van fer a l’estudi Foto Ramblas, a la Rambla 35.

El fons de l’estudi aglutina 1.400 negatius i 500 còpies d’època, amb imatges d’actrius, vedets i un gran nombre d’artistes de la contracultura de la ciutat. La mostra també inclou retrats de Març Rabal i Kiko Navarro, elaborats especialment per a l’exposició.

Es tracta d’una combinació de collage i fotografies barrejades amb imatges de boxa d’inicis del segle XX.