El Gran Teatre del Liceu s’instal·la durant tres diumenges a la plaça Reial per oferir el cicle de concerts del projecte Liceu Vermut. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del desplegament del projecte de transformació de la Rambla Àgores, que aposta per facilitar i impulsar l’activitat cultural en aquesta zona per reconnectar els barcelonins amb el passeig i els seus entorns.

Aquest diumenge ha inaugurat el cicle Chicuelo, un dels guitarristes més rellevants del panorama actual de flamenc. Aquest compositor i intèrpret és també col·laborador habitual d’artistes tan emblemàtics com ara Enrique Morente, Sara Baras o Eva Yerbabuena, entre d’altres. El 13 de juny a les 12 h actuarà el duo d’art-rock electrònic Hidrogenesse i, finalment, el 20 de juny a les 12 h, els espectadors podran escoltar el cantautor Sanjosex. 

L’Àgora Musical Plaça Reial

L’Àgora Musical Plaça Reial ha unit diversos agents com el Liceu, l’AAC de Plaça Reial, Mas i Mas o les escoles de musica del districte per oferir una programació musical de proximitat a la plaça Reial durant els pròxims mesos.