El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha estrenat ‘La nit de les ànimes’, una funció amb la qual enceta la celebració de Halloween. Més de 600 persones ja han gaudit de les primeres representacions d’aquest espectacle que té com a ingredients principals la por, el misteri, la venjança i els efectes especials. El xou es fa a la plaça dels Somnis a les 20.30 h els dissabtes i a les 19.30 h els diumenges, festius inclosos fins a l’1 de novembre.

‘La nit de les ànimes’ és la venjança de la ventríloqua Mary Shaw

Mary Shaw és una ventríloqua de Raven’s Fair. Fa temps va triomfar al Tibidabo amb el seu espectacle itinerant. En una de les nits en les quals feia la seva funció, tres nens van entrar al seu camerino i li van robar la marioneta estrella de l’espectacle, en Billy, per burlar-se d’ell.

En descobrir-los, la Mary va decidir venjar-se i els tres nois van desaparèixer misteriosament. No va calcular la reacció dels pares de les criatures. Davant la desaparició dels seus fills, la van acusar i van decidir cremar el lloc on s’allotjava per fer justícia. El lloc era l’Hotel Krüeger. Ara, la Mary ha ressucitat d’entre els morts per venjar-se de tots aquells que s’atreveixin a presentar-se davant ella.