palau de la musica

Des d’aquest divendres els equipaments culturals ja poden reobrir al 100 % i, per celebrar-ho, diversos teatres de la ciutat i espais culturals han impulsat una iniciativa conjunta. Ofereixen preus especials, de 10 euros, per a les entrades que fins ara no estaven a la venda per les limitacions d’aforament. Un 30 % de les localitats que es poden adquirir des d’aquest divendres i fins al 31 d’octubre.

Quins espectacles pots veure per 10 euros a Barcelona?

En la iniciativa hi participen el Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya. El Liceu també forma part del projecte, però en aquest cas, les entrades tenen un cost de 30 euros.

Una iniciativa per celebrar el 100 % d’aforament

La iniciativa, titulada Celebrem que estem al 100 %, és “tornar a omplir les sales de públic”, segons han explicat en un comunicat els sis equipaments públics nacionals.

Poder recuperar el 100 % de l’aforament era una reivindicació del sector cultural des de feia temps. Ara, amb l‘anul·lació de la majoria de restriccions per la covid a Catalunya podran normalitzar l’activitat després de la pandèmia.