La Sagrada Família es vesteix de Nadal amb la tradicional fira que obre portes aquest dissabte, 27 de novembre, fins al 23 de desembre. La Fira de Nadal de la Sagrada Família acull 68 parades de productes nadalencs que s’estenen per tota la plaça de la Sagrada Família. Aquest any, la Fira inclou una dotzena d’activitats infantils amb contacontes, tallers i jocs.

Jocs infantils

En aquesta edició, la Fira de Nadal ha programat per primera vegada una dotzena d’activitats infantils, com contacontes, tallers i jocs. Durant tota la Fira es podrà participar en l’activitat Troba els caganers, en què els participants hauran de trobar vuit caganers blancs amagats entre les parades.

68 parades nadalenques

La Fira de Nadal reuneix gairebé 70 parades nadalenques. Més d’una desena estan dedicades a la venda d’arbres i plantes de Nadal i en 29 s’hi venen pessebres i guarniments nadalencs. A la Fira de Nadal també s’hi troben botigues de llaminadures, castanyes i xurros i productes artesans com torrons, formatges i embotits. També s’hi poden trobar productes per regalar, principalment d’artesania, bijuteria i roba.