Més de 30 veus i 18 músics per recuperar una sarsuela que la dictadura de Primo de Rivera NO va permetre estrenar l'any 1926 en el seu format original. Hi va passar la tisora i va substituir el títol 'Els soldats de l'ideal' per 'Cançó d'amor i de guerra' . Ara, la companyia Més Sarsuela en recupera les escenes prohibides. Com aquesta, en què un revolucionari francès fa una al·legoria de la República i que no va arribar a veure la llum. 'Cançó d'amor i de guerra' està ambientada a l'any 1793, en un poble de la Catalunya Nord. Narra una història d'amor enmig dels aires de revolució en què no falta sang entre pretendents. LLUÍS CABAL, director musical "A l'òpera si el cantant és bo i es belluga una mica ja n'hi ha prou. En canvi, a la sarsuela ens trobem que els cantants a més de ser bons cantants han de ser bons actors." Amb la idea de modernitzar la sarsuela, la companyia incorpora canvis a l'escenografia amb decorats d'aquareles i vestuari d'època amb textures i teles originals. El Teatre Victòria recupera 'Cançó d'amor i de guerra' amb quatre funcions. A l'estrena hi ha assistit un públic majoritàriament gran, però la intenció de la companyia és recuperar la sarsuela com a gènere.

La companyia ha recuperat el text en el seu format original, ja que l’any 1926 la dictadura de Primo de Rivera hi va passar la tisora i en va censurar algunes escenes. Amb la idea de modernitzar la sarsuela, la companyia incorpora canvis a l’escenografia amb decorats d’aquareles i vestuari d’època amb textures i teles originals. En l’obra hi participen més de 30 veus i 18 músics i està dirigit per Lluís Cabal.

‘Cançó d’amor i de guerra’ està ambientada l’any 1793, en un poble de la Catalunya Nord. Narra una història d’amor enmig dels aires de revolució en què no falta sang entre pretendents.

En total se’n faran quatre funcions fins dilluns i les entrades oscil·len entre els 25 i 35 euros.