La companyia Kaktus Music Corporation va ser de les primeres a trepitjar l'escenari de l'Almeria Teatre quan la sala de Gràcia es va inaugurar l'hivern de 2010. Ho van fer amb 'Pegados', un musical que poc després va viatjar a Madrid per no parar de recollir èxits. FERRAN GONZÁLEZ, autor i intèrpret "Aquí ens estem trobant, per exemple, amb molta gent que diu: 'a mi no m'agraden els musicals i, en canvi, aquest m'ha encantat perquè és una altra història, no té res a veure...' I potser no és que no t'agradin els musicals, sinó que potser no has trobat el teu o el tipus de musical que t'agrada." La història és ben prima: una noia i un noi que no es coneixen gaire es veuen obligats a conviure unes hores a l'hospital, on arriben enganxats. Una situació surrealista que, amb el concurs d' una infermera i un metge que oficia de pianista, dóna per força gags i unes quantes cançons. 'Pegados' és un musical diferent fins i tot en la manera d'enfocar el gènere: els intèrprets sorprenen sovint el públic sortint dels seus papers per mofar-se de tot plegat, començant per la mateixa obra. La parella de Ferran González és Xènia Reguant, la infermera Gemma Martínez i el pianista Joan Miquel Pérez, mereixedor d'un Max a la millor direcció musical.

El comentari de Victor Giralt:

Sorprenent el que es pot arribar a fer amb quatre duros i molta imaginació. No els havia vist a l’Almeria Teatre, però no m’estranya que hagin rebut ja cinc premis. La idea és senzilla, però efectiva, i en saben treure petroli.  No sé si m’agraden més com a còmics que com a cantants. Molt divertits els moments en els quals trenquen la quarta paret per riure’s d’ells mateixos i de l’obra.

‘Pegados’ va rebre Max a la millor direcció musical i al millor musical. Els tres premis Butaca, els va guanyar en les categories de millor musical, millor composició i millor actriu musical.