NOFX visitarà el Poble Espanyol Barcelona els propers 19 i 20 de maig. Les úniques dates confirmades, ara per ara, a Espanya i una de les sis cites europees del 2023. Formen part de la Final Tour, la seva gira de comiat per 40 ciutats del món, després de 40 anys de trajectòria. Les entrades es posaran a la venda el proper dimarts, 20 de desembre, a les 10 h de forma individual per 56 euros o bé per als dos dies, per 99 euros.

Dos dies, dos repertoris diferents

I atenció perquè si no s’opta per l’entrada de dos dies, caldrà valorar a quina de les dues actuacions s’hi vol anar, ja que NOFX ha preparat dos concerts ben especials. Cadascun tindrà un repertori diferent, compost, això sí, per 40 cançons, xifra que sembla marcar totes les decisions d’aquesta gira.

Així doncs, a més d’interpretar els seus grans èxits, el 19 de maig NOFX interpretaran dos dels seus àlbums: ‘So long and thanks for all the shoes’, el setè disc, que va veure la llum el 1997, i ‘White trash two heads and a bean’, del 1992. L’endemà, el 20 de maig, tocaran ‘Punk in drublic’, editat el 1994, i el que és el disc més llarg del grup, amb 46 minuts, el ‘Wolves in wolves clothing’ del 2006.