(ACN/Redacció) L’exposició itinerant “Harry Potter: The exhibition” ja té data d’inauguració a Barcelona. Serà el 17 de novembre al Port Vell i es podrà visitar fins al 7 d’abril. Ara mateix la mostra es troba en una gira europea i més d’1,6 milions de persones l’han visitat des de l’estrena fa més d’un any a Filadèlfia.

D’aquí a un mes l’exposició arribarà a la ciutat comtal i permetrà als visitants practicar el “quidditch”, preparar una poció o replantar mandràgora. Ho podran fer a través d’un viatge per entorns màgics, envoltats dels accessoris autèntics i vestits originals de les pel·lícules de Harry Potter. Les entrades per a l’exhibició, creada i produïda per Imagine Exhibitions, ja es poden adquirir al seu portal web des d’aquest divendres.

“Harry Potter: The Exhibition” recorre les pel·lícules i històries de ‘Harry Potter’ i ‘Bèsties fantàstiques’, així com l’extensió Wizarding World, incloent-hi ‘Harry Potter i el llegat maleït’. A través d’un recorregut amb un disseny d’immersió i amb la més alta tecnologia, els visitants de la mostra podran explorar les diferents sales i veure els personatges, llocs i criatures creades per J.K Rowling de la mateixa manera que apareixen a les seves pel·lícules.

Sis sales ambientades en llocs emblemàtics

En concret, l’exposició disposarà de sis sales. En la primera, anomenada “De la pàgina a la pantalla“, s’hi exhibirà una primera edició de ‘Harry Potter i la pedra filosofal’, amb l’objectiu que els visitants tornin a connectar amb la història mentre accedeixen a l’espai de l’exposició. La segona sala, el “Castell de Hogwarts“, oferirà una experiència multimèdia amb elements i criatures icòniques. Seguidament, els espectadors podran endinsar-se a les sales del “Gran menjador” i les “Cases de Hogwarts“, que són les que estableixen les bases de l’experiència immersiva de la mostra.

Així mateix, a la mostra hi haurà tres espais més: “Les aules de Hogwarts“, que estaran plenes d’objectes, criatures i vestits icònics de la pel·lícula, i “La cabana de Hagrid” i “El bosc prohibit“, on se situaran les criatures icòniques amagades al bosc, com centaures i acromàntules.