Un dels pols d’atenció durant la campanya de Nadal que més ha crescut respecte d’edicions anteriors és la Fàbrica de Reis de la Fabra i Coats, que ha obert portes els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3, i 4 de gener i que ha rebut la visita d’un total de 36.620 persones, unes 7.000 més que l’any passat, que la van visitar 29.007 persones. Per tant, una altra activitat que es consolida i que té una cada cop més acollida per part dels barcelonins i visitants d’altres punts de Catalunya, que també augmenten.

Un altre espai gairebé obligat per festes és el pessebre de la plaça de Sant Jaume, que sempre desperta incògnites. I tot i que la tradició diu que no s’ha de desmuntar fins a la Candelera, el 2 de febrer, la majoria de famílies ho fa molt abans.  A la plaça de Sant Jaume el pessebre tampoc no s’ha esperat i aquest dilluns els operaris l’estan desmuntant.

També es donen per finalitzades les diferents activitats que s’han organitzat coincidint amb les festes de Nadal. Les de la plaça de Catalunya han atret 22.000 visitants entre el 22 de desembre i el 4 de gener, una xifra que marca una consolidació en aquest punt de la ciutat per festes.

I la cavalcada de Reis, un imprescindible d’aquestes dates i que va seguir en directe betevé, va aplegar 600.000 persones.

Seguici dels Reis d'Orient, a l'avinguda del Marquès de l'Argentera