La tercera edició del Barcelona Districte Cultural omplirà del febrer a l’abril els centres cívics dels barris de la ciutat de propostes culturals gratuïtes. És un circuit estable d’espectacles professionals i propostes de cinema, música, teatre, dansa i circ, que pretén apropar la cultura als ciutadans.

Sorgit de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, el projecte es consolida, segons els organitzadors, amb aquesta tercera edició que aquest dimarts s’ha presentat al Centre Cívic Albareda, a Sants-Montjuïc. Un dels 20 escenaris -set més que en la darrera cita-, on es podran veure les 135 propostes plantejades, algunes de cinema, d’altres de música, dansa, circ o teatre. Les entrades són en tots el casos gratuïtes.

En el decurs de la presentació, s’han donat les bones dades de les  edicions anteriors, amb més d’11.000 espectadors, una mitjana de 113 espectadors per funció que han pogut interactuar amb els projectes culturals, sovint allunyats d’alguns barris de Barcelona, on ara és possible gràcies a aquestes píndoles culturals.