Una quarantena de gravats, serigrafies, litografies, gofrats i escultures amb un mateix objectiu: compartir emocions entre els creadors i l’espectador. Quatre artistes creen un espai de tranquil·litat i connexió amb la naturalesa al bell mig del barri de les les Tres Torres.

Fina Solé, Carme Colldecarrera i Josep Pérez fa un any van crear el grup de gravadors Bontiratge, que edita llibres d’artista artesanalment. A més, individualment creen pintures, gravats i serigrafies que han decidit exposar col·lectivament al Centre Cívic Pere Pruna fins al 16 de febrer. A ells s’hi ha unit l’escultora Sandra Molina.

L’objectiu és mostrar les “emocions compartides” que tenen a l’hora de crear i de transmetre als espectadors. A més, els materials que utilitzen els uneix: material que es troba a la natura, a la terra. La temàtica també és un comú denominador, tal com explica Molina: “El que veig a les seves obres, veig fulles en calma, suavitat i, d’alguna manera, jo veig també les meves escultures somniadores”.