Molts ciutadans s’han apropat aquest dimarts a la tarda al Palau Robert de Barcelona per signar al llibre de condolences del fotògraf Xavier Mercadé, mort aquest dilluns als 54 anys. L’equipament, on s’exposa una mostra de l’obra de Mercadé, ha habilitat un espai perquè tothom qui ho vulgui pugui expressar el seu condol.

Cues al Palau Robert per signar al llibre de condolences per Xavier Mercadé

“Era un excel·lent ésser humà“, diu Pere Josep Guitart, company de professió, que explica que ha vingut tres vegades a l’exposició. Aquesta tercera visita ha estat “pòstuma com a homenatge a un excel·lent fotògraf i un gran melòman. “Sap greu que la gent es recordi de tu quan ja no hi ets”, diu un altre visitant, músic, que recorda els inicis de Mercadé. “Va començar gairebé d’adolescent amb els grups punkies” i “després va acabar fent grans concerts com Metallica o Bruce Springsteen“. També reconeix la importància de Mercadé un altre visitant, Alfons Salmerón, que ha decidit venir “com una mena d’homenatge” al fotògraf.

Prorroguen l’exposició ‘Rock Viu’ una setmana

L’afluència de gent a l’exposició “Rock viu” ha fet prolongar la mostra. Segons informa la Generalitat, l’exposició es prorroga una setmana més, fins al 5 de setembre.