El Cor Vivaldi està format per alumnes de l’Escola IPSI de Barcelona i ha guanyat diversos premis nacionals i internacionals. Pel que fa al repertori, promou la creació d’obres noves a compositors del país i de fora, i presenta un cicle propi de concerts al Conservatori del Liceu, a banda d’actuacions puntuals. L’impulsor va ser l’aleshores director de l’Escola Antoni Amorós.

Un cor de veus blanques

El Cor Vivaldi està format per 25 cantaires, més els petits que s’incorporen als assajos. En total hi ha passat uns 300 joves. Alguns han passat després a cantar al Cor Jove de l’Orfeó Català, on Òscar Boada, el director actual del cor, va ser pianista.

El llibre explica els 30 anys del cor

El cor ha tingut una trajectòria molt sòlida. Òscar Boada, que l’ha dirigit des del primer dia, ho explica en un llibre que acaba de publicar. Assegura que ha intentat escriure un llibre divertit amb la intenció d’ajudar altres cors. Al llibre explica la seva filosofia, com fan el repertori i quin són els puntals del cor.

Un repertori molt variat i un cicle propi

Òscar Boada explica que treballar cada dia, a l’hora de l’esbarjo, és un avantatge, perquè els permet fer cada any quatre repertoris diferents, a més d’altres projectes com ‘Els planetes’, de Gustave Holst, que estan assajant per fer amb l’Orquestra Sant Cugat.

El repertori inclou des de música contemporània fins a música renaixentista, popular o jazz, per tal que els cantaires tinguin una visió musical àmplia. El 29 de juny oferiran un concert del 30è aniversari a l’Auditori del Conservatori del Liceu, al qual se sumaran antics cantaires per interpretar les millors obres del repertori del cor.