coldplay barcelona 2023

(ACN/Redacció) Coldplay oferirà quatre concerts a Barcelona. Les entrades per tots quatre s’han esgotat en un temps rècord. El grup britànic va anunciar en un inici que actuarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys el 24 i 25 de maig del 2023 en el marc de la seva gira Music of the Spheres World Tour, tal com va confirmar la promotora Live Nation aquest dilluns. El tercer concert pel 27 de maig es va confirmar aquest dimecres, i divendres ha anunciat el quart per al dia 28 de maig.

Les de Barcelona i les altres dates de la gira es van revelar la setmana passada amb un joc de pistes inclòs al videoclip ‘Humankind’. Aquest dimecres el grup va anunciar un tercer concert a la ciutat per al 27 de maig, davant de l’alta demanda d’entrades i, 24 hores després, un quart concert per al dia 28, que també ha esgotat les entrades en poques hores.

Aquesta serà la primera visita del grup de Chris Martin a Barcelona des del 2016, quan va actuar en aquest mateix emplaçament. Les entrades per als dos concerts es posaran a la venda aquest dijous, 25 d’agost. Un dia abans, el 24, serà la prevenda.

Justament la data de celebració del quart concert, el 28 de maig, coincideix amb les properes eleccions municipals per decidir qui serà la propera alcaldessa o alcade de Barcelona.

Gira per l’Amèrica Llatina i Europa

La gira de Coldplay va arrencar a Costa Rica al març i el grup ha voltat des d’aleshores per tot l’Amèrica Llatina, els Estats Units i més recentment van aterrar a Londres, amb una sèrie de concerts a Wembley. Els nord-americans han anunciat ara les dates europees de la gira, amb Barcelona com a única parada a l’estat, i amb concerts també a Itàlia, Portugal, Suïssa, Dinamarca, Suècia i els Països Baixos.