transport public concert Bruce Springsteen Barcelona

L’artista estatunidenc Bruce Springsteen tornarà a trepitjar Barcelona per donar el tret de sortida de la seva gira musical el 2023. El cantant farà el primer concert a la ciutat per, després, recórrer altres ciutats del món on tocar. El de Barcelona serà l’únic que es farà a Espanya i està previst que sigui multitudinari. A continuació et detallem la data concreta del concert de Bruce Springsteen a Barcelona el 2023, com aconseguir les entrades i els preus.

Data del concert de Bruce Springsteen a Barcelona

Només hi haurà un concert a Barcelona i serà el 28 d’abril del 2023 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Dalt de l’escenari amb The Boss hi haurà l’E Street Band.

Entrades pel concert del 2023: quan es podran comprar?

Les entrades es posaran a la venda el 8 de juny, a les 10 h, al web de doctormusic.com i entradas.com.

Preus del concert de Bruce Springsteen

Hi ha diversos preus: 65, 70, 78, 90, 105 i 125 euros per a les entrades de seient reservat a la grada. Les entrades per a la pista davantera costaran 125 euros i per a la pista del darrere, 82 euros. Cada persona podrà comprar fins a sis entrades.

Springsteen també farà concerts a Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zuric, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhagen, Hamburg, Viena, Munic i Monza. En un comunicat al web de l’artista, s’anuncia que es programaran més espectacles en altres ciutats del Regne Unit, com Londres, encara sense data, i Bèlgica.

Bruce Springsteen