Tot just sonava ‘Yellow’ a l’Estadi Olímpic Lluís Companys quan Coldplay va aturar una de les cançons durant el seu primer concert a Barcelona en veure una actuació castellera inesperada. Una noia va pujar a les espatlles del seu pare entre el públic i va fer un pilar de dos, que es va retransmetre per les pantalles de l’estadi.

Chris Martin, el cantant del grup, va quedar sorprès davant d’aquest fet i va decidir aturar la interpretació per observar l’actuació de la noia, visiblement emocionada.

Un pilar que s’ha fet viral a les xarxes socials

Després d’aquest moment, les xarxes es van omplir de vídeos i imatges en què es podia veure l’actuació d’aquesta castellera.

Des del seu compte de Twitter, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya se n’ha fet ressò i ha convidat Chris Martin a assistir a altres actuacions castelleres que es fan a Barcelona. La Colla de Castellers de Londres també li ha respost, i ha assegurat que “la passió pels castellers no té límits“. En un altre tuit han convidat el cantant del grup britànic a gaudir d’una actuació castellera de la Colla de Londres.