El Cirque du Soleil portarà al Palau Sant Jordi de Barcelona, del 12 al 22 de gener del 2023, el seu primer espectacle acrobàtic sobre gel, ‘Crystal’, estrenat l’any 2017 i que combina patinatge, acrobàcies i arts circenses.

La promotora Live Nation ha informat aquest dijous en un comunicat que, segons els organitzadors, ‘Crystal’ “desafia els límits del rendiment” i té un repartiment internacional format per patinadors sobre gel extrem i d’estil lliure, acròbates i gimnastes, músics i un personatge còmic.

També inclou projeccions visuals i una banda sonora original que barreja música tradicional “amb el so característic del Cirque du Soleil”.

Aquest espectacle és el número 42 del circ canadenc i explica la història de la Crystal, una jove creativa que se sent incompresa i que, per fugir de la seva realitat, s’endinsa en un estany gelat i cau a través del gel a un món a l’inrevés.

El president d’Espectacles de Gira de la companyia canadenca, Mike Newquist, ha expressat la seva emoció per tornar a programar aquest espectacle, per al qual els artistes fa dos anys que es preparen. Segons Newquist, “serà un retorn màgic i emotiu”. La venda d’entrades per al públic general s’obrirà el 23 de maig.