Carlos Latre s’ha tornat a instal·lar al Teatre Coliseum amb ‘One man show’, espectacle que ja va estar en cartell al desembre i que ha triomfat a Madrid. Ara ha hagut d’allargar funcions dos cops, primer del 18 al 27 de juny, i posteriorment fins al 4 de juliol.

És ell tot sol, però es transforma en dotzenes de personatges populars. Ho fa amb caracterització mínima, però aconseguint que l’espectador s’oblidi de Carlos Latre i hi vegi Miguel Bosé, Antonio García Ferreras o Fernando Simón, entre molts altres.

L’ actualitat, matèria primera

Un muntatge canviant, perquè Latre beu de l’actualitat per anar incorporant nous personatges i situacions. “Aquesta mateixa setmana he afegit el tema dels positius a la selecció espanyola de futbol o les queixes de Sergio Ramos per no ser-hi”, apunta el còmic.

Seria un error pensar en Latre com un fenomen mediàtic. Va començar a la ràdio i es va fer famós gràcies a la televisió, però en aquell moment va començar a fer cursos de tota mena per saltar a l’escenari: teatre clàssic, gestualitat, ball, cant. “El Latre de la televisió és parcial, el de veritat, el 100 % Latre és el d’escena”, afirma.

Latre és també productor dels seus espectacles. Aquests dies està assajant un paper al musical ‘Golfus de Roma’, que produeix ell amb direcció de Dani Anglès, i que estrenaran a Mèrida a finals de juliol.