Del 5 al 14 de juny se celebra la tretzena edició de la Barcelona Design Week amb més de 100 activitats. La temàtica escollida aquest any és la situació i les conseqüències de la societat de consum des del punt de vista del disseny. Per primer cop aquest esdeveniment s’organitza conjuntament entre el Foment de les Arts del Disseny (FAD) i el Barcelona Centre de Disseny (BCD). El programa inclou premis, exposicions, conferències, tallers, presentacions, circuits, taules rodones i activitats de treball en xarxa.

“Revalorar” és el lema escollit per la Barcelona Design Week per a aquesta tretzena edició. Sota aquest paraigua s’hi organitzen més de 100 activitats per “repensar processos per reconduir el sistema cap a una producció més sostenible” i “un consum més crític i responsable”. Entre aquestes activitats s’inauguren al Museu del Disseny les exposicions “El millor disseny de l’any” i “Bàsics: un passeig per qüestionar-nos”.

En paral·lel a les activitats de la Barcelona Desing Week tindrà lloc la BDW City, que inclou esdeveniments organitzats per empreses, entitats i altres agents en col·laboració amb la setmana del disseny.