La manera d’escoltar  la música moderna a Barcelona fa un pas endavant. Els espectadors del Sit Back gaudiran de 10 projectes que oferiran una manera diferent de viure un concert. Les principals sales de concerts de la ciutat han col·laborat a fer una programació eclèctica que, enguany, fuig de centrar-se en un gènere o en una procedència concreta.

Razzmatazz, El Segell del Primavera, MIRA, In-Edit, Cooncert i L’Afluent són també els comissaris d’aquesta primera temporada del cicle que es podrà gaudir d’octubre a abril. La inauguració serà el 13 d’octubre, coincidint amb el 15è aniversari del festival In-Edit.

La temporada portarà a Barcelona diverses formacions que no hi havien actuat mai.  Començarà amb la presència de GoGo Penguin, que interpretarà la banda sonora del documental ‘Koyaanisqatsi’, del director Godfrey Reggio. També s’estrenarà a la ciutat  l’alemany Wolfgang Voigt, més conegut com a GAS i referència de l’electrònica europea, i presentarà en el festival MIRA  el seu últim treball: ‘Narkopop’. Pel que fa al talent emergent destaca la cantautora catalana Odina, que debutarà al Segell del Primavera. El 14 d’abril és la data de presentació del seu primer àlbum. Núria Graham presentarà, també amb el Segell, el nou treball.

Una altra novetat és l’estrena del ‘Retrat de l’artista’, que cada any permetrà descobrir les diferents facetes d’un artista internacional. Enguany es dedica al compositor britànic Django Bates. El repàs de la seva obra constarà d’una xerrada, un concert i la presentació del seu darrer treball. L’artista exposarà la seva visió sobre la relació entre composició, improvisació i interpretació.

El 2 d’octubre s’estrenarà la campanya i l’espot de presentació de Sit Back. Instagram és el mitja escollit per començar a difondre aquest nou cicle  que disposarà, també, de 22 propostes de jam-sessions.