activitats nens Festa Major Poble-sec 2022
Foto: Ajuntament de Barcelona

La Festa Major del Poble-sec 2022 arrencarà aquest divendres, 15 de juliol, amb el pregó dels sanitaris Soraya Donoso i Jordi Altirriba i s’allargarà fins diumenge 24. La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec ha preparat tot un seguit d’activitats per a tota la família. Vols gaudir de les festes amb infants i no saps què pots fer amb ells? A continuació et fem un recull de les cinc millors activitats per fer amb nens durant la Festa Major del Poble-sec 2022:

1. Circ, màgia i clown als Jardins de les Tres Xemeneies

Espai Piluso i Palau de la Màgia faran una demostració de clown i màgia als Jardins de les Tres Xemeneies, dissabte, 16 de juliol, a partir de les 19 h. Dijous 21 de juliol, Espai Piluso tornarà a fer un taller de màgia, circ i clown per a tota la família a la plaça de les Navas.

2. Espectacle de titelles a la plaça del Sortidor

La plaça del Sortidor es convertirà en l’escenari de l’espectacle de titelles el Gall Frederic i la Gallina Caterina, dissabte 23 de juliol a partir de les 11 h. La companyia Pengim Penjam ha preparat una actuació en què la part visual i musical, i la barreja d’actors i titelles, són les tècniques per captivar el públic més petit.

3. Contacontes musical al local dels Castellers del Poble-sec

Els més petits de la casa podran gaudir del contacontes musical ‘Rumberta la Pingüina Viatgera’ a càrrec de l’Associació Carabutsí, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la dinamització i preservació de la cultura de la comunitat gitana. L’espectacle es podrà veure dijous 21, a partir de les 19 h, al local dels Castellers del Poble-sec.

4. Correfoc infantil per diferents carrers del barri

Una de les activitats més esperades de la Festa Major del Poble-sec és la Diada infantil dels fills de Satan, prevista pel 17 de juliol. Arrencarà a les 20 h amb una tabalada per diferents carrers del barri fins finalitzar el recorregut a la plaça de les Navas. Allà començarà el correfoc a les 21 h. Passarà pel carrer de la Bòbila, Mare de Déu del Remei, Font Honrada i fins a arribar a la plaça de Santa Madrona.

correfoc infantil festa major poble-sec 2022
Imatge: Manu González

5. Jocs d’aigua a la plaça de Santa Madrona

Els jocs d’aigua són una de les activitats que mai fallen a les festes majors, i la del Poble-sec no n’és una excepció. La canalla podrà refrescar-se i jugar amb les bombolles de sabó dissabte 23 a la plaça de Santa Madrona. El mateix dia també hi ha previstos jocs d’aigua al carrer de la Puríssima Concepció (Solar de la Puri).